Nézettség

2013. június 20., csütörtök

44. rész

November 5, Szerda

Igeeen. Ma elmaradt az összes óránk. Mind a hét. Juppi. Na most, hogy kiörültem magam kezdem az elején.
Ma a három kilencedikes osztály beavatásban vett részt. Gólyaavatás ezerrel. nagyon vicces volt. Reggel már izgatottak voltunk. A tornateremben volt a gyülekező. Mi kilencedikesekés egy kettő tizedikes akik segítőként vettek részt. Természetesen Zsombor ott volt (L). Az igazgató, az ig. helyettes és a három osztályfőnök volt jelen. nyolc órakor elkezdődött a beavatás. Az első feladathoz kaptunk egy ropit. Igen egy száll ropit. Párokba kellett rendeződnünk. Mondták, hogy lehetőleg egy magas párok legyenek. Na szuper. Léna, Kitti kilőve. Mindketten sokkal alacsonyabbak nálam. Így kaptam meg párként Marcit. 
-Az első feladat az, hogy a párok eljuttatják a ropit a pálya másik végébe. A ropihoz kézzel nem lehet hozzáérni. Csakis szájjal. Ha eltörik a pár kiesik- ismertette a feladatot az igazgató.
-Öh kaphatnék egy ropit?- kérdezte Marci. Mindenki felé fordult.
-Nem kaptál? Pedig mindenkinek osztottam-szólt oda az ofő.
-De, de megettem- rántotta meg a vállát.
-Fiam, miért etted meg?- fogta a fejét az ofő. A tömeg meg felnevetett. persze, hogy egyedül Marci ette meg. senki más. Jézusom.
-Nem mondta senki.- ez kész. Egy kisebb veszekedés után elkezdtük a játékot. Igen, Marci kapott egy másik ropit, de most a szájába rágták, hogy ne egye meg.
Sípszóra indultunk. Mi voltunk a harmadik pár. Elég jól haladtunk. Bár nagyon vicces volt. A feladatot elsőként végeztük el.
-Ezzzzzzaaaaaaazzzz! Gyíkoook!-kiáltotta kicsit túl nagy átéléssel Levi a másik két osztálynak. Kicsit túlteng benne a versenyszellem. 
-Levente kérlek viselkedj-nyugtatta az ofő. A második feladathoz minden osztályból 1-1 ember kellett. Mi Rolit választottuk. Azt persze nem tudtuk, hogy mi a feladat. 
-A következő feladathoz a gyorsaságra lesz szükség. Egy ember a vizes vödör elé térdel. A vödörben egy-egy alma van. Az almát szájjal kell kivenni. Az nyer aki először kiszedi. jó játékot.-fejezte be az igazgató a feladat ismertetését.
-Mi? Ne már.Szét jön a hajam- jajgatott nevetve Roli. Jó poén. Beállt  három ember a vödör elé és vártuk a sípot. Mi már buzdítottuk Rolit, pedig még el sem kezdődött a verseny.
-Mehet- fújt egyet a sípjával. Roli feje a vödörben és pillanatok alatt már az almával a felszínen. Hát ezt is megnyertük.  Nagyon jók voltunk. Három feladatból kettőt mi nyertünk. Mivel nincs gólyaavatás szívatás nélkül, ez nem maradhatott ki. Bár ezt nem a tanárok találták ki. Ez estére maradt. Amikor minden tanár kiment, a három tizedikes megállított minket és figyelmet kért. 
-Gólyák. A beavatás este lesz. Mindenki tíz kor a hallban legyen!-utasított minket az egyik srác akit Milánnak hívtak. Zsombor odajött hozzám.
-Te tudsz valamit?- mosolyogtam rá, közben megöleltem. 
-Igen- mosolygott.-De nem mondok semmit- a francban.
 
Kicsit csalódottan néztem rá majd kimentünk a suli udvarára.Az idő már nem jó, így majd megfagytam a nirvanas pólómban. Anyám meglátna jól lecseszne, de nincs így nem. hah. Zsombor látta rajtam hogy fázok, így szó nélkül rám terítette a Londane-London-os pulcsiját. Egy puszit kapott cserébe.(♥) négy órakor felmentünk a szobámba. Még mindig Zsombor pulcsijában voltam. Wáá nagyon jó illata volt. Olvadok. na beléptűnk skype-ra és hívást indítottunk Anettnek. Az ablak betöltött és megláttuk Anettet aki mosolyogva integetett. örült nekünk.
-Sziasztok! elz jó a pulcsid? Mostanában fiú ruhákat hordasz?-hunyorgott a kamerába. zsombor fogta a fejét és hátra dőlve nekitámasztotta magát a falnak.
-Neeem. Hideg volt lent, és Zsombor odaadta a pulcsiját.
-Hogy Zsombor fagyjon meg- bólogatott. Mondjuk ja. Hupsz.
-Képzeld, ma volt az avató. És este lesz még egy nagyon izgi része.- kezdtem mesélni belelkesedve. Anett velem együtt örült, zsombor megunta  a nyávogásunk és kiment. Nem hibáztatom. Csatlakozott Léna is hozzánk. Kíváncsi vagyok az estére. Juuj, mi lesz itt.
FOLYT.KÖV...

3 megjegyzés: